"Sorry vrouwtje!"

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

Pff zo zeg ik ben gelijk grijs en doorweekt van het honden uitlaat avontuur! ;-)
Bullit is nu al enige dagen bij ons, omdat ik het luisteren erg belangrijk vind zijn wij hier eigenlijk gelijk mee aan de slag gegaan..

Binnenshuis luisterde meneer al na 2 dagen perfect! Naar zijn naam nog niet maar dit is ook logische, wel luistert hij naar hoge toontjes en klikjes/de klicker..

Buiten in de tuin van hetzelfde, luistert geweldig!

Aan de riem, wisselend maar hij pakt dit echt super snel om en luistert altijd naar hoge toontjes piepjes en dus ook de clicker of een zwarte HE voelt hij zich ook aangesproken.. Aan de lange lijn ging het ook super, ene keer beter als de andere keer maar zeker iets om trots op te zijn.. luistert hij een keertje niet corrigeerde Roxy hem zo van hé je moet luisteren! 

In de buurt hebben wij een paar afgelegen zandheuvels hier mag Roxy altijd los rennen en gek doen en lekker in het zand spelen Bullit doet altijd lekker mee aan de lange lijn.. Nou dacht ik net.. laat ik de gok eens wagen???

Gewapend met snoepjes even gekeken wat mijn grote vriend Bullit deed, ik riep hem hij kwam snoepje.. er was geen hond te bekennen en Roxy liep lekker los en Bullit wou ook meedoen, ik denk "we proberen het even los!" moet toch er toch achter komen hoe hij is los van de riem.. of dit kan of niet..

Nou dus niet! ;-)

Beide hondjes bij me geroepen gingen lief zitten en dus snoepje in beide waffels gestopt... 
Bullit los en bij de "klik" had meneer het door en ging even de wereld verkennen.. Hij liep/rende een stukje verder en ik zag hier het kwaad niet van in want Roxy doet dit ook.. ik riep hem maar meneer had opeens peentjes in zijn oren, de schrik begon er lichtelijk al in de komen toen meneer erachter kwam dat hij ook nog een 3e versnelling had en jaahooor daar ging hij ;-)..
Roxy keek mij zo aan van heaaa dit mag toch niet?? Ik riep ZOEK en ze speurt als een gek achter Bullit aan om hem even te gaan halen maar meneer had een kleine voorsprong en was al helemaal achteraan de zandheuvel.. onééééé er ging zoveel door me hoofd maar rende niet achter hem aan om het nog meer als een spelletje te doen lijken voor hem.. 
Hij stopte op een gegeven moment even en keek naar me op, ik stopte met lopen en maakte hoge geluidjes en zag de twijfel in zijn ogen wel of niet komen Roxy stond ook gelijk stil zo van goedzoo ... 
Maaar meneer nam het verkeerde besluit meneer besloot niet te komen helaas en ging verder met zijn avontuur over het zand door het zand door de plassen water over de plassen water.. in de bagger door de bagger en over de bagger.. 
Ik vond dit avontuur niet zo leuk als hij... O-)

Na 10 minuten was ik het eigenlijk best wel zat en riep errruugg hard HÉÉÉÉÉÉ en jahoor daar kwam meneer om een hoekje zand kijken zo van uuuhhmm maar ik ben er toch nog??? Wat doe ik fout dan..
Snel naar hem toegelopen en vastgeklikt en toen kreeg ik de grote puppy-ogen blik van "sorryyy vrouwtjee" was allen de wereld even aan het verkennen mag dit niet..???

Aappffoee 10 tinten grijs donkerder en toch wel erg trots op mijn Roxy die hem geen seconde uit het oog verloor ;-)

Meneer mag eventjes niet meer los..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over ""Sorry vrouwtje!"" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** 3 doggies

honden foto van Bugs      **Taz**

Ik vind dat je goed bezig bent!! en ik snap ook wel dat hij ff gek doet en rent en vliegt om de wereld te verkennen..
Hij kan eindelijk even zijn benen strekken.. Wellicht als je dit meer doet zal hij minder een sprint trekken omdat hij toch los mag.. Succes!!! :-D

honden page profiel Angela & GuusAngela & Guus 3 doggies

honden foto van Angela & Guus

Hahahaha heeeeeel herkenbaar! Ik heb er nog zo 1 hier..De ene keer luistert hij perfect en de andere keer gaat hij er gewoon vandoor.. Kan doen wat ik wil maar meneer gaat z'n eigen gang hoor!!

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

Denk ook dat hij nog nooit los heeft gelopen Roxy trok ook altijd zo een mega sprint bij de klik en luisterde dan totaal niet.. en als ik haar dan net zo bezig zag stond er zelf van te kijken haha O-)
Ze maken me dan toch weer zo aan het lachen terwijl ik eigenlijk beetje boos wat op mijn vent, maar snap hem ook wel er is zoooveel te verkennen :-D

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

Haha jee, die had er zin in dus O-). Waarschijnlijk is ie gewoon heel lang niet los geweest en had nu daarom zoiets van JIPPIEEEEEEEE!!!..  Is ook wel logisch dat ie dan zoiets heeft van doeiiiii.. Maargoed echt leuk is het niet nee, je maakt je zorgen dan, ik ken het wel O-).. Nu niet meer ik weet dat ze komen als ze loslopen en ik ze roep, maar in het begin is het altijd even spannend ':-).
Succes met de volgende keer ;-)

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

Haha de volgende keer ga ik naar een afgezet stuk zonder bagger, zand en plassen dan blijft het voor mij ook eens leuk haha O-)
Zou stiekem eigelijk precies hetzelfde doen als hem hoor al zou ik hond wezen ;-)

Eerst verkennen dan pas luisteren hehe

Meneer ligt nu ook heerlijk te snurken van zijn avontuur en nu kan ik er ook wel om lachen op dat moment zelf niet :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over ""Sorry vrouwtje!"" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Naturis brok
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^